Ιωάννης Σαρμάς / Ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσιακός πρωθυπουργός – Οι επικρατέστεροι υπουργοίΟ Ιωάννης Σαρμάς αμέσως μετά την ορκωμοσία του μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να παραλάβει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ουπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε οδηγήσει τη χώρα στις 25 Ιουνίου σε εκλογές.

Έπειτα, ο Ιωάννης Σαρμάς μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να παραλάβει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αμέσως μετά την ορκωμοσία του ως υπηρεσιακού πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε ένα μπλε φάκελο με τα στοιχεία που χρειάζεται ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του κράτους στο δρόμο προς τις κάλπες.

«Καλή δύναμη στα καθήκοντά σας» ευχήθηκε στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της τελετής παραλαβής- παράδοσηςστο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι παραδίδει έναν «ογκώδη φάκελο με χρήσιμα στοιχεία για τα υπουργεία και τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας», υποστήριξε επίσης ότι «το επιτελικό κράτος διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του κράτους, χωρίς κενά».

Ο Ιωάννης Σαρμάς από την πλευρά του στάθηκε στο ρόλο της υπηρεσιακής κυβέρνησης αναφορικά με την διεξαγωγή των εκλογών στις 25/06.

«Η κυβέρνηση αυτή θα είναι μια κυβέρνηση υπηρεσιακή θα εφαρμόσει τους νόμους μέχρι να επιστρέψει ο φυσικός δικαιούχος σύμφωνα με τη λαϊκή βούληση» πρόσθεσε.Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου