Θυμήθηκαν την ΕΒΟ προεκλογικά. Έρχεται ο Χαρδαλιάς


Τέσσερα χρόνια Κυβερνητικής θητείας, οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ, περιμένουν στο…ακουστικό τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές ,έρχεται ο Χαρδαλιάς να τα τακτοποιήσει .


Ο Νίκος Χαρδαλιάς έρχεται τις επόμενες μέρες στο Αίγιο, σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας»! Πριν τις εκλογές, φυσικά. Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας θα επισκεφτεί τον χώρο όπου βρίσκεται το υπάρχον κτίριο των ΕΑΣ Αιγίου, για να διαπιστώσει προφανώς και ιδίοις όμμασι την ακαταλληλότητα του κτιρίου, και εν συνεχεία να τσεκάρει τον χώρο όπου θα κατασκευαστεί, εφόσον ανάψει το πράσινο φως η γενική συνέλευση των μετόχων των ΕΑΣ (το Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή), το νέο κτίριο.

Οι πληροφορίες της «ΠτΔ» λένε πως ο κ. Χαρδαλιάς θα κάνει επίσκεψη αστραπή στο Αίγιο, όπου θα δεσμευτεί, κατά πάσα πιθανότητα, και για την κατασκευή του νέου κτιρίου, που θα σημάνει παράταση ζωής για τα ΕΑΣ και ανακούφιση για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στο εργοστάσιο του Αιγίου.

Λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς θα έρθει στο Αίγιο ο Νίκος Χαρδαλιάς θα γίνουν γνωστές ίσως και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΑΣ Αιγίου Γιώργος Σαζακλής στο ερώτημα της «ΠτΔ» αν γνωρίζει για την επικείμενη επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά, απάντησε ότι έχουν φτάσει και στα δικά του αφτιά αυτές οι πληροφορίες, από έγκυρες μάλιστα πηγές, ενώ όσον αφορά στο ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης, τόνισε:

«Δεν έχουμε ακόμα κάτι χειροπιαστό, αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι. Θα ηρεμήσουμε πλήρως μόνο εφόσον συγκληθεί εκ νέου γενική συνέλευση των μετόχων των ΕΑΣ και εγκριθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και κατ’ επέκταση η χρηματοδότηση με περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ νέου κτιριακού συγκροτήματος για τα ΕΑΣ Αιγίου.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου