Θετικός να είναι υποψήφιος ο Απόστολος ΚατσιφάραςΜπορεί να είναι ακόμα μακριά οι Άυτοδιοικητικές εκλογές ,αλλά οι ζυμώσεις ,οι διαβουλεύσεις για ακόμα νέα σχήματα, συνεχίζονται, πέραν όσων έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Πρωταγωνιστής σε αυτές τις περισσότερο μέχρι ώρας παρασκηνιακές κινήσεις, είναι ο Απόστολος Κατςιφάρας που δεν ατόνησε ποτέ το ενδιαφέρον του να παραμείνει ενεργός στα κοινά, στρέφοντας το ενδιαφέρον του προς το Δημαρχιακό Μέγαρο της Μαιζώνος.

Όλες οι πληροφορίες καταλήγουν ότι μάλλον είναι οριστική η απόφασή του να ανακοινώσει την πρόθεσή του για τον Δήμο της Πάτρας, ιδιαίτερα μετά την έρευνα της DATA C που τον φέρνει δεύτερο μετά τον Κώστα Πελετίδη. Σε μια τέτοια περίπτωση, το θέμα είναι τι θα αποφασίσει το ΠΑΣΟΚ, μεταξύ Κατσιφάρα Αϊβαλή.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου