Θάνατος βρέφους στην Άρτα: «Τα πρώτα λεπτά, αν η μητέρα έβλεπε τον πατέρα θα τον σκότωνε, τώρα επικρατεί η αγάπη»Προσπάθεια να στηρίξουν με κάθε τρόπο τους γονείς τού 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του στην Άρτα, κάνουν οι συγγενείς τους.

Ο πατέρας μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο είναι σε τραγική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο για 8 ώρες, με συνέπεια αυτό να χάσει τη ζωή του από ασφυξία.

Ο δικηγόρος του, σε δηλώσεις του στο Mega, ανέφερε τη δήλωσή του πως αισθάνεται «άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου», ενώ, ερωτώμενος για την οργή των συγγενών της γυναίκας του, είπε ότι «αν η μητέρα είχε στα πρώτα λεπτά μπροστά της τον πατέρα θα τον σκότωνε. Μετά, όμως, επικρατεί η αγάπη».

«Η αγάπη των δύο γονιών θα ξεπεράσει το θάνατο του παιδιού. Το παιδί δεν κοιμήθηκε το βράδυ γιατί είχε κολικούς και έβγαζε δόντια και έμειναν όλο το βράδυ ξύπνιοι. Υπήρχε και το άγχος της εργασίας. Ήταν μία δύσκολη μέρα για αυτόν. Η γυναίκα πριν λίγες μέρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα μαζί με το παιδί και δεν ήθελε να οδηγεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Έτσι, έβαλαν το παιδί στο κάθισμα και ο πατέρας ανέλαβε να το πάει στο βρεφονηπιακό. Ο πατέρας σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και εκείνη τη στιγμή μπλόκαρε το μυαλό του. Το παιδί μάλλον κοιμόταν και ο πατέρας αγνόησε εντελώς την παρουσία του. Ούτε που το σκέφτηκε. Στο τελείωμα της βάρδιας, πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί και της είπαν πως δεν είναι εκεί. Αυτός της είπε πως είναι στο βρεφονηπιακό. Τότε αντιλήφθηκε πως δεν το είχε αφήσει ποτέ. Πήρε το αμάξι του ΔΕΔΗΕ χωρίς να ρωτήσει. Και έφτασαν στο σημείο. Πολύ άσχημη εικόνα, και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό τους», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Τον εντολέα μου τον είδα χθες, γιατί ήταν με μεγάλη φαρμακευτική αγωγή. Μια μητέρα, ανεξάρτητα από το πώς χάνει το παιδί της και από ποιον, εάν τον είχε μπροστά της θα τον σκότωνε. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη μπορούν να είναι μαζί. Μακάρι ο Θεός να τους δώσει και άλλα παιδιά», είπε ακόμη ο δικηγόρος του 37χρονου.

Τι φέρεται να είπε η μητέρα του βρέφους στον σύζυγό της
Το ζευγάρι συναντήθηκε σε πολύ έντονα φορτισμένο κλίμα και αγκαλιάστηκε, με τη σύζυγό του να προσπαθεί να τον στηρίξει.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αρτας μαζεύτηκαν συγγενείς και φίλοι, με μία στενή φίλη του ζευγαριού να λέει πως η σύζυγός του τον «είπε ψυχούλα». «”Ψυχούλα” μού λέει, “είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ”. Τον στηρίζει», ανέφερε.

Ολοι στο δικαστικό Μέγαρο έκαναν λόγο για αγαπημένο ζευγάρι και πολύ ευτυχισμένο μόλις ήρθε στον κόσμο το παιδί τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου