«Η νέα γενιά έχει ιδανικά, δεν συγκινείται από τις συμβολικές προεκλογικές φιέστες…»Ένα ιδιαίτερο μήνυμα έστειλε ο Χρήστος Καλημάνης, μαθητής από τη Βέροια, που βραβεύτηκε μαζί με άλλους αριστούχους για τις επιδόσεις τους..

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα έστειλε ο Χρήστος Καλημάνης, μαθητής από τη Βέροια, που βραβεύτηκε μαζί με άλλους αριστούχους για τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου.

Αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τους καθηγητές του, ο Χρ. Καλημάνης σημείωσε:

«Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι ο συμβολικός χαρακτήρας αυτών των βραβεύσεων. Δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ’ ελάχιστο στις διευρυνόμενες ανάγκες των φοιτητών και των λαϊκών οικογενειών. Η συμβολική αυτή βράβευση έρχεται μέσα σε μια περίοδο όπου οι ανατιμήσεις σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης αποτελούν “κανονικότητα”, οι μισθοί περικόπτονται διαρκώς, οι φοιτητές αναγκάζονται να εργαστούν αντί να σπουδάζουν, οι εστίες της Θεσσαλονίκης είναι παμπάλαιες και καλύπτουν μόνο το 3% των φοιτητών της πόλης, που η Λέσχη του ΑΠΘ έκλεισε εκβιαστικά από τον εργολάβο της, ενώ παράλληλα προχωρά η ιδιωτικοποίηση της Παιδείας.

Τρανή, όμως, απάντηση σε αυτή την κατάσταση αποτελούν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών της 10ης Μάη, με ανάδειξη της “Πανσπουδαστικής” σε πρώτη δύναμη πανελλαδικά για δεύτερη φορά! Η νέα γενιά έχει ιδανικά, δεν συγκινείται από τις συμβολικές προεκλογικές φιέστες, αλλά συσπειρώνεται και διεκδικεί. Στον απόηχο αυτής της επιτυχίας η νεολαία θα δώσει φέτος τη μάχη των εκλογών μαζί με τον λαό. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής. Κάντε το όπως οι φοιτητές!». Από 902.gr

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου