Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο χωριό της Αχαϊας που βγήκε πρώτηΤον Πριόλιθο Καλαβρύτων επισκέφθηκε χθες Κυριακή 28/5 η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσκεκλημένη του Προέδρου της Κοινότητας, κυρίου Χρήστου Μπουρδή, για να παραστεί σε εκδήλωση μνήμης και αποκαλυπτήρια Μνημείου για τους πεσόντες εκ Πριολίθου Καλαβρύτων.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κρατάει ζωντανή σχέση με την περιοχή, την οποία επισκέπτεται συχνά ενώ πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει ομιλία στην Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων και του Πριολίθου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, ιδιαίτερα, πρόσχαρη και φιλική, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη που βρέθηκε στο γραφικό χωριό των Καλαβρύτων, ένα χωριό που στις εκλογές της 21ης Μαΐου, η Πλεύση Ελευθερίας αναδείχθηκε πρώτο Κόμμα στην Κοινότητα. Η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε και την πόλη των Καλαβρύτων όπου είχε συνομιλία με επαγγελματίες της πόλης ενώ δήλωνε πεπεισμένη ότι στις Εκλογές της 25η Ιουνίου το κόμμα του οποίου ηγείται θα μπει στην Βουλή.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου