Ηλίας Κασιδιάρης / Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές με πρόεδρο του μορφώματος ταξίαρχο

  1’

Ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης, η νέα «βιτρίνα» των νεοναζιστών

Οέγκλειστος, καταδικασμένος χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε γνωστό ότι κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα του «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», στο οποίο, πλέον, επικεφαλής εμφανίζεται ο ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης, καθηγητής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών ενώ υποστηρίζει ότι  «στις 2 Μαΐου, στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος».

Να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά ο καταδικασμένος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή ήταν σε συζητήσεις με τον επίτιμο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο, συμμαχία η οποία τελικά έσπασε με τον πρώην ανώτατο δικαστικό να υποστηρίζει ότι θα κατέλθει στις εκλογές που το κόμμα που έχει συστήσει, το ΕΑΝ.

Αυγή Newsroom

Αυγή Newsroom

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου