Ερώτημα προς την κυρία Σακελλαροπούλου

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου «εκπροσώπησε την Ελλάδα» «στην τελετή ενθρόνισης του Βρετανού βασιλιά Καρόλου Γ’», μας ενημερώνει το ΑΠΕ- ΜΠΕ και μεταφέρει και τη δήλωση της, μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού. 

«Θέλω να συγχαρώ τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα, για την ενθρόνισή τους, εκ μέρους του ελληνικού λαού αλλά και προσωπικά, και να τους ευχηθώ μακρά και επιτυχημένη πορεία», δήλωσε μεταξύ άλλων.


Πότε και με ποιον τρόπο έδωσε ο λαός στην πρόεδρο της Δημοκρατίας την «εξουσιοδότηση» να δίνει ευχές, εκ μέρους του, για τη μακροημέρευση ενός παρασιτικού θεσμού, με τον οποίο στην Ελλάδα έχουμε ξεμπερδέψει εδώ και χρόνια; 

Εάν η ίδια ήθελε να δώσει τα συγχαρητήρια της στους «μασκαράδες», που το 2023 εκπροσωπούν την μοναρχία, ας το έκανε για τον εαυτό της. 

Εάν ήθελε να μεταφέρει τις προσωπικές ευχές του ιδιώτη Κυριάκου Μητσοτάκη (και όχι τις ευχές του ως πρωθουπουργού) ας το έκανε κι αυτό. 

Αν θέλουν να προσκυνούν βασιλιάδες, ας το κάνουν ως ιδιώτες. Ο ελληνικός λαός έχει τελειώσει οριστικά και συνολικά με τους κηφήνες και τα αναχρονιστικά τους καρναβάλια.  

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου