Επένδυση εκατομμυρίων με βίλες και ακαδημία γκολφ στην Αιγιάλεια


Η πρώτη στρατηγικού χαρακτήρα τουριστική επένδυση της Αχαΐας, μπαίνει σύντομα σε τροχιά υλοποίησης στην Αιγιάλεια, για τη δημιουργία μιας τεραστίων διαστάσεων ποιοτικής δομής πολυτελούς φιλοξενίας, κατοικίας, αναψυχής και ευεξίας.

Το έργο θα αναπτυχθεί σε προνομιακή έκταση περίπου 700 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του μετόχου της επένδυσης, που είναι η Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου και βρίσκεται δίπλα στο τουριστικό χωριό «Σήμαντρον», στην τοποθεσία Ροδιά Αιγιαλείας.

<Ο σχεδιασμός της επένδυσης είχε ξεκινήσει πριν από μια δεκαετία, επί Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου και σχεδιάζεται και μελετάται εδώ και χρόνια από την εδρεύουσα στο Λονδίνο εταιρεία ελληνικών συμφερόντων FIDETRUST INVESTMENTS LTD & GROUP, η οποία κατόπιν διαγωνισμού έχει συμβατικά αναλάβει την ανάπτυξη του έργου, ως επενδυτής, κύριος του έργου και developer.

Η επένδυση προβλέπει ακαδημία και γήπεδο golf, καθώς επίσης και πολλαπλές αθλητικές εγκαταστάσεις σε έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων.

Βάσει της μελέτης, η επένδυση θα προάγει την αειφόρο ανάπτυξη και την πράσινη ενέργεια, με βάση τις αρχές του βιώσιμου Τουρισμού. Θα αποτελείται δε από τα ακόλουθα τμήματα:

Μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, δυναμικότητας 150 δωματίων, με συνεδριακό κέντρο και τεράστια εξωτερική πισίνα με υδάτινο πάρκο (water park).


Εμπορικό Κέντρο.

<Ακαδημία golf και πολλαπλές αθλητικές εγκαταστάσεις σε έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων.

200 πολυτελείς βίλες για αλλοδαπούς κυρίως ενοίκους, τη διάθεση των οποίων έχει ήδη συμβατικά αναλάβει μεγάλος σκανδιναβικός οίκος.

Σύγχρονο Κέντρο Ευεξίας, Ιατρικό και Ερευνητικό Κέντρο, καθώς και Κέντρο Αποκατάστασης.

Το συγκρότημα αυτό θα διευθύνεται από παγκοσμίως γνωστό και ελληνικής καταγωγής καθηγητή / ιατρό με την επιστημονική ομάδα του και υπό την αιγίδα του Hellenic American University. Προβλέπεται δε ότι αυτό το Ιατρικό και Ευεξίας Κέντρο θα εξυπηρετεί ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Η κατασκευή των έργων προβλέπεται να γίνει υπό την εποπτεία μεγάλης αλλοδαπής εταιρείας, με την οποία ο επενδυτής βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις.

Ολες οι κατασκευές προβλέπεται να εκτελεσθούν με βιώσιμα υλικά και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στα τοπικά οικοσυστήματα, σύμφωνα με το μοντέλο ήπιας ανάπτυξης, όπως ακριβώς προβλέπεται από την ήδη εγκεκριμένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εργου.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου