Εκλογές 2023 / Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε τα σχέδια αποστασίας videoΧωρίς καν να κρατά τα προσχήματα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Καούκης δήλωσε ότι το κόμμα του θα αναζητήσει στήριξη από μεμονωμένους βουλευτές άλλων κομμάτων.


Σε δηλώσεις του στο Open, για το ποιες θα είναι οι συνεργασίες του κόμματος σε περίπτωση που είναι πρώτο στις δεύτερες εκλογές απάντησε: «Θα συνεργαστούμε – εάν δεν βγει αυτοδύναμη, που δε νομίζω ότι θα γίνει – θα μιλήσουμε και με βουλευτές, που θα είναι στη Βουλή και όχι μόνο».

Ο ίδιος είπε πως η ΝΔ θα απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας και σε βουλευτές «αν χρειάζονται μόνο τρεις βουλευτές και θέλουν να έρθουν. Θα απευθυνθούμε σε κόμματα. Αν κάποιο κόμμα αργήσει να ανταποκριθεί και έχουν έρθει δύο βουλευτές και σου λείπουν δύο έδρες».

Στο 15:22


Ερωτηθείς για το αν οι βουλευτές άλλων κομμάτων θα έρθουν μόνοι τους απάντησε: «Μπορεί να τους ζητήσουμε»

Από την πλευρά του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, επιχείρησε να σώσει τα ασυμμάζευτα από την δήλωση  του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος. 

Σε ανάρτησή του στα social media υπενθύμισε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Σχετικά με άστοχη τοποθέτηση υποψήφιου βουλευτή μας νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά με απόλυτη καθαρότητα ότι απευθυνόμαστε στους πολίτες με μια πολύ καθαρή πρόταση. Όπως δήλωσε κι εχθές ο Πρωθυπουργός στο Πρώτο Θέμα, δεν πρόκειται υπό καμία συνθήκη η Νέα Δημοκρατία να επιχειρήσει να βρει τρόπους να παρακάμψει την ετυμηγορία τους. Τελεία και παύλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου