Εκλογές 2023: «Το χιούμορ έπιασε τόπο» – Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά για τους «ληστές τραπεζών» στην Πλεύση Ελευθερίας«Για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα μας». Αυτή είναι η απάντηση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πλατφόρμα γνωριμίας στην ιστοσελίδα του κόμματός της όπου εμφανίζεται να ζητείται και «ληστής τραπεζών» ως συνεργάτης του κόμματος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Πλεύσης Ελευθερίας», μπορεί ο καθένας να μπει και να επιλέξει το επάγγελμά του ή τις δεξιότητές του και στη συνέχεια, θα επικοινωνήσει μαζί του κάποιος από το κόμμα. Ωστόσο, μέσα στη λίστα των επαγγελμάτων/δεξιοτήτων υπάρχει και η επιλογή «ληστής τραπεζών». 

Απαντώντας σε αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγραψε στο Twitter: «Η χιουμοριστική επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας! Σήμερα έπιασε τόπο! Μπείτε στο site μας, ακολουθείστε τις οδηγίες, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου