Εκλογές 2023: Τα χαμόγελα και η αμηχανία των αρχηγών πριν από το debate -Εικόνες και παρασκήνιαΣτο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών ύστερα από 8 χρόνια επικράτησε αμηχανία, αλλά υπήρξαν και χαμόγελα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί πήραν τις θέσεις τους και αντάλλαξαν χειραψίες. Παρά τα χαμόγελα μπροστά στις κάμερες, ήταν εμφανής και η αμηχανία.

Εξάλλου, ήταν η πρώτη φορά που οι κ. Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Βελόπουλος και Βαρουφάκης βρίσκονταν μαζί σε κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Οι αρχηγοί κάθισαν με βάση την εκλογική δύναμη των κομμάτων που ηγούνται. Πρώτος από δεξιά, δίπλα στον συντονιστή Γιώργο Κουβαρά, κάθισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δίπλα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δεξιά του ο Νίκος Ανδρουλάκης. Δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάθισε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αμέσως μετά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και δεξιά του ο γ.γ. του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Δείτε φωτογραφίες:ΠΗΓΗ : i efimerida

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου