Εκλογές 2023 / Σενάρια για κάλπες στις 25 ΙουνίουΣτο τέλος Ιουνίου θα είναι σε εξέλιξη οι πανελλαδικές, (ειδικά μαθήματα) – Υπάρχει η δυνατότητα τα εν λόγω σχολεία να μη είναι εξεταστικά κέντρα

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών στις 25 Ιουνίουαντί για τις 2 Ιουλίου όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, εξετάζουν στην κυβέρνηση με βάση και την εκτίμηση της Singular Logic.Αξίζει να σημειωθεί στο τέλος Ιουνίου θα είναι ακόμη σε εξέλιξη οι πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς οι μαθητές θα εξετάζονται στα ειδικά μαθήματα. Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει η δυνατότητα τα συγκεκριμένα λίγα σχολεία να μη γίνουν εξεταστικά κέντρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των επόμενων εκλογών εξαρτάται και από το πόσες ημέρες θα κρατήσει το κάθε κόμμα τη διερευνητική εντολή που θα λάβει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελαροπούλου.

Από αύριο η ΠτΔ θα δώσει στο πρώτο κόμμα διερευνητική εντολή σχετικά με το αν έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, η ΝΔ δεν θα δοκιμάσει να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας αποσκοπώντας σε εκλογικά αποτελέσματα αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια, η ΠτΔ θα δώσει αντίστοιχη εντολή στο δεύτερο και στο τρίτο κόμμα και σε περίπτωση που δεν σχηματίζεται κυβέρνηση τότε ορίζεται υπηρεσιακή η οποία θα διενεργήσει τις επόμενες εκλογές. Κάθε κόμμα μπορεί να κρατήσει τη διερευνητική εντολή μέχρι 3 ημέρες.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου