Εκλογές 2023 / Πολιτικός εξευτελισμός Σκέρτσου από Τσαπανίδου σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα παρουσιάζοντας ένα εξελάκι, σαν, δήθεν, έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

Σε πολιτικό εξευτελισμό του Άκη Σκέρτσου κατέληξε η αντιπαράθεση που είχε με τον Πόπη Τσαπανίδου στο στούντιο του ΣΚΑΪ, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρούσε ότι δεν θα υπάρχει απάντηση στα ψέματα που τόλμησε να ξεστομίσει για το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενίσχυση των εισοδημάτων και την ανακούφιση των νοικοκυριών από την ακρίβεια.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή τον Γιώργο Κατρούγκαλο και την επισήμανση της Πόπης Τσαπανίδου ότι εξέφρασε την προσωπική του άποψη, η οποία δεν είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την τοποθέτησή του «ολέθριο πολιτικό λάθος».

Ο Άκης Σκέρτσος τότε πετάχτηκε και απάντησε: «Είναι στο κρυφό πρόγραμμα που θα χρηματοδοτήσει τις δαπάνες που λέτε ότι θα κάνετε» και παράλληλα ρώτησε την Πόπη Τσαπανίδου πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα 83 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι το κόστος του προγράμματός του.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο πολιτικός εξευτελισμός του εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η Πόπη Τσαπανίδου του ζήτησε το χαρτί του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και εκείνος απάντησε ότι το έχει και της παρέδωσε τρία φύλλα εξέλ, χωρίς σφραγίδες, χωρίς καμία σήμανση ότι πρόκειται για επίσημο έγγραφο. Και πώς άλλωστε να είναι επίσημο έγγραφο, αφού το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχει διαψεύσει τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι κοστολόγησε το Συμβόλαιο για την Αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αυτό είναι το χαρτάκι; Τρία φύλλα εξέλ χωρίς σφραγίδες, τυπωμένο από τον υπολογιστή του σπιτιού; Πού είναι οι σφραγίδες;», του είπε η Πόπη Τσαπανίδου με τον Άκη Σκέρτσο να λέει «αφήστε τις σφραγίδες».

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί το Βατερλώ Σκέρτσου.


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου