Εκλογές 2023 / Μπογδάνος- Λατινοπούλου αλλάζουν όνομα για τις δεύτερες κάλπεςΤα εκ δεξιών της ΝΔ κόμματα θα καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με άλλο όνομα και σύμβολα

ΟΚωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, διάττοντες αστέρες εκ δεξιών της ΝΔ, τα κόμματα των οποίων κόπηκαν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου για τυπικούς λόγους, ετοιμάζονται για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Οι Μπογδάνος, Εμφιετζόγλου θα επιχειρήσουν να πάρουν το πράσινο φως από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου με νέο όνομα και σύμβολο και συγκεκριμένα με το όνομα «Πατριωτική Δύναμη»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα κατέβει με το νέο όνομα του κόμματός της να είναι «Φωνή Λογικής»

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου (με την ονομασία «Πατριωτική Ένωση») κόπηκε εξαιτίας συμβόλου και ονόματος. Πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά της «Πατριωτικής Ένωσης» κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ.

Την Λατινοπούλου «έκοψε» ο Μπογδάνος καθώς είχε καταθέσει σχετικό αίτημα που έγινε δεκτό και αφορούσε την ονομαδία του κόμματος που ήταν «Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Αυγή Newsroom

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου