Εκλογές 2023, Γιώργος Μητσικώστας: Όταν ο «Ανδρουλάκης» ανακοίνωσε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στον «Ανδρέα Παπανδρέου»Το καυστικό σχόλιο του «Ανδρέα Παπανδρέου» για το 11% και οι αναφορές σε Τσοβόλα, Κατσιφάρα και Γιώργο ΠαπανδρέουΜε τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Μητσικώστας τους πανηγυρισμούς που προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ το 11,46% που πήρε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Γιώργος Μητσικώστας έστησε έναν φανταστικό διάλογο του «Νίκου Ανδρουλάκη» με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» στον οποίο ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στον ιστορικό ηγέτη του κόμματος το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο «Ανδρέας Παπανδρέου» περίμενε ένα ποσοστό της τάξης του 70% και έτσι όταν άκουσε από τον «Νίκο Ανδρουλάκη» το 11% σχολίασε δηκτικά: «Πανηγύριζες το 11% βρε άτιμε. Γι’ αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβολας»

«Δεν είναι καλό νούμερο το 11;» ρώτησε με αγωνία ο «Ανδρουλάκης» για να εισπράξει δεύτερη ψυχρολουσία από τον «Ανδρέα Παπανδρέου: «για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, ναι, για το ΠΑΣΟΚ, όχι».

Στο άκουσμα, δε, της δικαιολογίας περί «δύσκολης συγκυρίας», ο «Ανδρέας Παπανδρέου» έριξε άλλο ένα καρφί: «11% θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αν κατέβαζε ψηφοδέλτιο μόνο στο Άνω Κουφονήσι».

Από το ξεκαρδιστικό σκετς δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» να σχολιάζει: «μόνο κάποιος που άλλάξε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο θα μπορούσε να πανηγυρίζει τρίτη θέση και 11%».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου