Εκλογές 2023: Για το… 7% στοχεύει το ΚΚΕ – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις Πολύ ενθαρρυντικές είναι οι δημοσκοπήσεις τόσο για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας όσο και για τον Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει την επικοινωνία του κόμματος, έκανε πολιτικά ανοίγματα και σε άλλους χώρους. Έφερε στο κόμμα βουλευτές και στελέχη που συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η συνέντευξη μάλιστα στην Ναταλία Γερμανού και οι δηλώσεις του στο luben «έσπασαν» και τα όποια ταμπού υπήρξαν για το ΚΚΕ και την επικοινωνία των θέσεων του από «ψυχαγωγικές» εκπομπές, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι πολύ ψηλά στη δημοφιλία.

Σύμφωνα με τη χθεσινή δημοσκόπηση στο Open, της MRB το ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου μπορεί να φτάσει ακόμα και το 7%. Συγκεκριμένα με την αναγωγή στο σύνολο το ΚΚΕ έχει από 5,3% έως 7,3%. Ιδιαίτερα σημαντικά ανεβασμένα ποσοστά. 

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του 2019 το ΚΚΕ είχε 5,3% και 15 έδρες. 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου