Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι έξι δημοσιογράφοι που θα μετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγώνΗ ΕΡΤ αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα ονόματα των δημοσιογράφων από τα κανάλια που θα υποβάλουν ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, κατά τη διάρκεια του debate για τις εκλογές 2023.

Όπως ανέφερε ο Φώτης Καφαράκης, γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ, οι δημοσιογράφοι από τα έξι κανάλια εθνικής εμβέλειας που θα συμμετέχουν στο debate την Τετάρτη 10 Μαΐου, είναι οι εξής:

Alpha: Αντώνης Σρόιτερ
ΑΝΤ1: Γιώργος Παπαδάκης
Mega: Ράνια Τζίμα
Open: Παναγιώτης Στάθης
ΣΚΑΪ: Σία Κοσιώνη
Star: Μάρα ΖαχαρέαΌπως αναφέρει η ΕΡΤ, αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να συναντηθούν οι εν λόγω δημοσιογράφοι στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του debate και ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου