Εκλογές στην Τουρκία: Ο Ερντογάν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξηςΤην ώρα που τον ρώταγαν για το κουρδικό PKK, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα…είπε όλα, παίρνοντας έναν υπνάκο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρόεδρος της Τουρκίας και υποψήφιος στις εκλογές του 2023 παραχώρησε διακαναλική συνέντευξη στους τουρκικούς σταθμούς ATV και A Haber.

Κατά την διάρκεια που μία δημοσιογράφος τον ρώτησε για το φλέγον ζήτημα της κουρδικής οργάνωσης PKK, θεωρούμενης ως τρομοκρατικής στην Τουρκία, ο Ερντογάν εθεάθη να αποκοιμιέται, εκπλήσσοντας όλους όσους τον παρακολουθούσαν.

Ειδικότερα, αμέσως μόλις ο σκηνοθέτης συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, έστρεψε την κάμερα ξαφνικά προς τη δημοσιογράφο, η οποία συνέχισε να μιλά κοιτάζοντας τον συμπαρουσιαστή της με απορία. Δείτε το στιγμιότυπο:

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου