Δύο ακόμα καταστήματα βάζουν λουκέτο στην ΠάτραΌπως αναφέρει το flamis ,gr δύο ακόμα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας κατεβάζουν ρολά.

Και τα δύο βρίσκονται στην οδό Κολοκοτρώνη ( μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος) και συμπτωματικά το ένα απέναντι από το άλλο.

Το πρώτο είναι το κατάστημα έτοιμου γυναικείου ενδύματος PIN UP, στον αριθμό 30 που κλείνει λόγω συνταξιοδότησης, άμεσα καθώς αναφέρει ως τελευταία ημερομηνία την 30 Απριλίου, προσφέροντας ήδη πολύ μειωμένες τιμές.

Το δεύτερο κατάστημα είναι τα οικιακά είδη και δώρων & νοικοκυριού ΕΚΦΡΑΣΗ Home , στο αριθμό 32, που αναφέρει ότι πωλείται και ο εξοπλισμός του, χωρίς να προσδιορίζει πότε ακριβώς θα κλείσει, ενώ μέχρι τότε αναγγέλλει μεγάλες εκπτώσεις.


Την προηγούμενη εβδομάδα η αλυσίδα αθλητικών ειδών αdidαs έκλεισε το κατάστημα που λειτουργούσε στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου