«ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΧΗ που δεν έδωσε ο ίδιος Μητσοτάκης!» Η Τζίμα ΔΙΕΣΥΡΕ πάλι (στον “αέρα” του Mega) τον Πρετεντέρη…


Κόντρα ξέσπασε στο κεντρικό ειδήσεων του Mega μεταξύ της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Στη συζήτηση για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών, η παρουσιάστρια, η οποία έθεσε και την ερώτηση κατά τη διάρκεια του debate, εστίασε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κίδυνο για την εθνική ασφάλεια, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να απαντά ότι πολλές φορές στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης έχει χαρακτηρίσει λάθος την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Με την Ράνια Τζίμα στη συνέχεια να τονίζει ότι πρώτη φορά είπε ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι «εθνικός κίνδυνος» με τον Γιάννη Πρετεντέρη να απαντά «Εγώ ήμουν βέβαιος, άρα δεν εξεπλάγην». Η Ράνια Τζίμα τόνισε σε έντονο ύφος «Δεν είσαι όμως ο πρωθυπουργός. Έχει διαφορά…».


Αναλυτικά ο διάλογος

Τζίμα: Μα δεν είναι το ίδιο. Πρώτη φορά παραδέχεται ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι εθνικός κίνδυνος.
Πρετεντέρης: Ουδείς έχει πει ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος. Είμαστε σοβαροί;
Τζίμα: Είναι θέμα δημοκρατίας. Ας βάλουμε στη θέση του Ανδρουλάκη κάποιον άλλον. Για να παρακολουθεί η ΕΥΠ κάποιον, χρειάζονται 6 υπογραφές, όχι μία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εθνικός λόγος.
Πρετεντέρης: Αφού λέει ότι δεν υπάρχει, με το ζόρι να τον βρούμε;
Τζίμα: Αυτό λέμε από χθες, Γιάννη μου, και το βρίσκουμε όλοι ενδιαφέρον, ότι είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν είναι εθνικός κίνδυνος.
Πρετεντέρης: Εγώ ήμουν βέβαιος, άρα δεν εξεπλάγην.
Τζίμα: Δεν είσαι όμως ο πρωθυπουργός. Έχει διαφορά…
Πρετεντέρης: Ουδείς το έχει πει. Βρείτε μου έναν που να θεωρεί ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος.
Τζίμα: Μα το θέμα είναι ότι το λέει ο οποιοσδήποτε ή ότι το λέει ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ; 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου