Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του νέου Δημαρχείου στην Κάτω Αχαΐα

Η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι μέχρι τις 24 του τρέχοντος Απριλίου, η αποσφράγισή τους θα γίνει στις 28 Απριλίου.

Αναρτήθηκε χθες (3/4) ο διαγωνισμός που θα αναδείξει τον ανάδοχο για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου στην Κάτω Αχαΐα. Η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι μέχρι τις 24 του τρέχοντος Απριλίου, η αποσφράγισή τους θα γίνει στις 28 Απριλίου, ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.220.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σημειώνεται ότι το έργο αρχικά είχε ενταχθεί προς χρηματοδότηση από το Νοέμβριο του 2020 αλλά η τότε χρηματοδότησή του ήταν στο 1,2 εκατ. ευρώ, ποσόν που ήταν ανεπαρκές, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος,  για την ολοκλήρωσή του που αναφέρει σε ανακοίνωση του χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να ξεκινούν έργα χωρίς εξασφαλισμένη την πλήρη χρηματοδότηση και να μένουν στη μέση», είχε δηλώσει τότε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς. Με την χθεσινή ανάρτηση του διαγωνισμού το έργο αρχίζει να αποκτά την προοπτική της υλοποίησής του ενώ ο Σπύρος Μυλωνάς σε σχετική του δήλωση σημείωσε τα εξής:«Το πρώτο που μαθαίνει κάποιος στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ότι ο χρόνος ωρίμανσης ενός έργου είναι μεγαλύτερος από το χρόνο για την κατασκευή του. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή εξέλιξη αποτελεί σταθμό στις προσπάθειες κατασκευής νέου Δημαρχείου που θα εξασφαλίσει στο Δήμο, στους εργαζόμενους και στους συναλλασσόμενους συνδημότες κατάλληλους χώρους. Ο καιρός που ζωτικές υπηρεσίες του Δήμου φιλοξενούνται σε ακατάλληλα κοντέινερ βαδίζει προς το τέλος του κι αυτό αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και συστηματικής εργασίας».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου