ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ :Ντροπή και αίσχος ο Αλ. Τσίπρας να απευθύνεται σε «παρασυρμένους» φασίστες για ψήφους (VIDEO)ΚΚΕ δυνατό την Κυριακή, να το ρίξουν δαγκωτό όσοι το σκέφτονται», το κάλεσμα που απηύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΣΚΑΙ».

Σημείωσε πως είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες ψάχνοντας για ψηφαλάκια με τον ισχυρισμό ότι είναι παρασυρμένοι, όταν έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις δολοφονικές επιθέσεις σε κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε μετανάστες εργάτες και μετά την καταδίκη ως εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας ότι όσοι πλέον έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή και στον κασιδιάρη είναι «πατενταρισμένοι φασίστες».

Καμία στήριξη, καμία ανοχή στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, επανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να είναι αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση που θα φέρει τα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης. Πρόσθεσε ότι έτσι θα έχουμε ανακούφιση για τον λαό, όπως έγινε με τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ για τις απολύσεις εργαζομένων και για τους πλειστηριασμούς, σημειώνοντας πως με την παρέμβαση του ΚΚΕ σώθηκαν ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων.

Χαρακτήρισε «μούφα» τη δήθεν προοδευτική κυβέρνηση που προτείνει ο Αλ. Τσίπρας και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κατρούγκαλος γονάτισαν τους αυτοαπασχολούμενους, λέγοντας ότι είναι αποκαλυπτικό το σημερινό γεγονός με τον πρώην υπουργό Εργασίας.

 

Σε ερώτηση για το σενάριο κυβέρνησης ειδικού σκοπού τόνισε, ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση εδικού σκοπού, υπάρχει πάντα γενικού σκοπού, και πως είναι αρνητική η απάντηση του ΚΚΕ. Ανέφερε ότι το ΚΚΕ πάντα ψηφίζει υπέρ των εξεταστικών επιτροπών, αν και καθορίζονται από την εκάστοτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και πρόσθεσε ότι τα θέματα των υποκλοπών και του εγκλήματος στα Τέμπη αφορούν κυβερνήσεις της τελευταίας 15ετίας στις οποίες μέσα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου