Δημήτρης Αβραμόπουλος / Ένας Αρκάς στην Ηλεία με τον φόβο του Τζαβάρα

Η επιλογή να είναι υποψήφιος βουλευτής Ηλείας γίνεται σε μια προσπάθεια να καμφθούν οι αντιδράσεις της βάσης της ΝΔ

Ηαπουσία από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ του επί 16 συναπτά έτη βουλευτή Κώστα Τζαβάρα, μετέφερε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο από τις Βρυξέλλες και την Α΄ Αθηνών, στην Ηλεία.

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου καθώς, όπως είχε δηλώσει ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, «δεν με σηκώνει το κλίμα». 

Ο Κώστας Τζαβάρας που εκλεγόταν συνεχώς από το 2007 βουλευτής Ηλείας της ΝΔ συγκρούστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς ευθέως δήλωνε σε όλες του τις παρεμβάσεις ότι δεν υπάρχει απόρρητο και ζητούσε πλήρη διερεύνηση του σκανδάλου. 

Όπως είχε επισημάνει στη συνέντευξή του, ο προβληματισμός και η απόφασή του να μην είναι να μην είναι ξανά υποψήφιος είναι «ένδειξη μίας δυσαρμονίας που εκδηλώθηκε στην σχέσεις μου με αυτό το σύστημα». «Με τις απόψεις και τις δηλώσεις μου έδωσα στίγμα. Φάνηκε ότι ο Τζαβάρας δε χωράει σε αυτό το σύστημα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Και κάπως έτσι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που δεν «χωρούσε» στην Α΄ Αθηνών, μπήκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία καθώς το Μαξίμου ήθελε ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος για να αντισταθμίσει τις αντιδράσεις στη βάση του κόμματος από την αποχώρηση του Κώστα Τζαβάρα.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι Αρκάς (Ελληνικό Γορτυνίας), ισορρόπησε από το γεγονός ότι έλκει την καταγωγή του και από το Αυγείο Ηλείας.

ADVERTISEMENT

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου