Δεν φαντάζεστε πώς λέγεται η ταβέρνα που γευμάτισαν Σαμαράς-Μητσοτάκης


Το όνομα της ταβέρνας εκφράζει απόλυτα τη συνάντησή τους


Σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Καλαμάτας γευμάτισαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εξαφανισμένο Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος παρέμεινε άφαντος την περίοδο του Πάσχα, παρά το γεγονός ότι κατεβαίνει υποψήφιος στη Μεσσηνία, έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για σχεδόν μια ώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι δύο τους έφαγαν ψητό γουρουνόπουλο και ντολμαδάκια και συζήτησαν για τη συσπείρωση της ΝΔ ενόψει των εκλογών.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταβέρνα που έφαγαν ονομάζεται «ο Θίασος» και δεν θα μπορούσε να εκφράζει περισσότερο της συνάντησή αυτή.

Ο Σαμαράς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού ο ίδιος δεν τολμά να ανατρέψει τον Κυριάκο, καθώς ξέρει ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του. Σκοπός του είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της Ν.Δ. στην εξουσία, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ φυσικά.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου