Γρηγόρης Ψαριανός / Xυδαία επίθεση στους καθηγητές για την Τράπεζα Θεμάτων – «Καθάρματα, σκουλίκια»Με τους καθηγητές τα έβαλε ο μέχρι πρότινος μετακλητός της ΝΔ – Τους χαρακτήρισε «μεγάλα καθάρματα που πρέπει να πάνε σπίτι τους»

Νέο εμετικό παραλήρημα του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος με αφορμή το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων τα έβαλε αυτή τη φορά με τους καθηγητές των Λυκείων. 

Σε ανάρτησή του στο twitter, o μέχρι πρότινος μετακλητός της ΝΔ εξάπελυσε χυδαία επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών αποκαλώντας τους μέχρι και «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια» και «αλήτες», ισχυριζόμενος ότι οι καθηγητές που τράβηξαν δύο μέρες των παθών τους τον τάραχο εώς ότου ολοκληρωθούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών της Γ’ Λυκείου «χάρηκαν» που έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα. 

Τους χαρακτήρισε επίσης «αρχιμαφιόζους» και όχι δασκάλους, που πρέπει να «πάνε σπίτι τους». 

«Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου