Γρηγόρης Αλεξόπουλος: “Η Δυτική Αχαΐα είναι οι άνθρωποί της” 31 νέοι υποψήφιοι

Στην ανακοίνωση 31νέων υποψηφίων προχώρησε η παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, μετά τους πρώτους 28 , μεγαλώνοντας την λίστα που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό της εμπειρίας με τη νεανική ζωντάνια, δίκαιη αναλογία ανδρών-γυναικών και το έμπρακτο ενδιαφέρον για όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.


Η δήλωσή του ο Γρηγόρη Αλεξόπουλου :

Ακόμα 31 υποψήφιοι για να φτιάξουμε τον τόπο που ονειρευόμαστε!

Τριάντα ένα νέα πρόσωπα έχουμε ανακοινώσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Πρόκειται για ανθρώπους του μόχθου και της προσφοράς που χαρακτηρίζονται από εμπειρία αλλά και φρέσκιες ιδέες που έχουν

ως κοινό παρονομαστή το τεράστιο ενδιαφέρον για τη Δυτική Αχαΐα.

Οι νέοι 31 υποψήφιοι που έχουν ανακοινωθεί, έχουν προστεθεί στα πρώτα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά, αρχής γενομένης από τα τέλη Ιανουαρίου.

Όλοι τους, συντελούν στη δημιουργία ενός δυναμικού ψηφοδελτίου προοπτικής και ανάπτυξης για τη Δυτική Αχαΐα, με δίκαιη αναλογία ανδρών γυναικών και ξεκάθαρη στόχευση την αλλαγή σελίδας στον τόπο μας.

‼️Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τα 31 νέα πρόσωπα.

Έχουμε πραγματοποιήσει μια δυναμική αρχή στον μακρύ αλλά όμορφο προεκλογικό αγώνα που δίνουμε.

Οπως έχουμε ξαναπεί, η Δυτική Αχαΐα είναι οι άνθρωποί της και η πρόοδος του τόπου περνάει μέσα από τα χέρια μας.

Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας και θα τα πετύχουμε γιατί θα συνεχίσουμε να είμαστε η μοναδική παράταξη που με τις παρεμβάσεις της αναδεικνύει την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή στη Δυτική Αχαΐα. Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τη Δυτική Αχαΐα τον τόπο που ονειρευόμαστε!

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου