Γιατί ο Μητσοτάκης ανεβαίνει στο Άγιο ΌροςΤα βασικά ερωτήματα της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου είναι δύο. Πρώτον, ποιο θα είναι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, το οποίο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πυροδοτήσει εξελίξεις στο δεύτερο σε μέγεθος κόμμα του πολιτικού συστήματος. Δεύτερον ποια θα είναι η τύχη των τριών μικρών κομμάτων που έμειναν εκτός Βουλής για «μια χούφτα ψήφους» – αν θα κατορθώσουν και πόσα από αυτά θα υπερβούν το 3%.

Επίσκεψη

Πάντως ο κ. Δημήτρης Νατσιός, ο «δασκαλάκος» – για να θυμηθώ μία από τις ατάκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου – δεν ξέρω αν είναι «λεβεντιά», αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι πως προκαλεί σοβαρή ανησυχία στη Νέα Δημοκρατία. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η επικείμενη επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγιο Ορος τις επόμενες ημέρες. Οι συζητήσεις με τους επικεφαλής της μοναστικής κοινότητας και ιδιαίτερα των δύο μοναστηριών, που λέγεται – βασίμως – πως στήριξαν τη Νίκη, υποθέτω ότι θα γίνουν και θα έχει ενδιαφέρον η κατάληξη τους!

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου