Γιάννης Ρουμπάτης / Απολύτως ψευδές και βαρύτατα συκοφαντικό το δημοσίευμα της «Απογευματινής»«Καλώ την εφημερίδα να αποκαταστήσει άμεσα την αλήθεια άλλως θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες των αδίστακτων ψευδών της»

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Γιάννης Ρουμπάτης το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή της Κυριακής» με τίτλο: «Κατασκευαστές δημοσκοπήσεων με άρωμα ΣΥΡΙΖΑ».


Όπως σημειώνει, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί την Κυριακή «είναι απολύτως ψευδές και βαρύτατα συκοφαντικό, σε ό,τι με αφορά. Άλλωστε, από το ίδιο δημοσίευμα προκύπτει, ότι με τον διεθνή δημοσιογραφικό οργανισμό Euractiv ουδεμία επαγγελματική ή άλλη σχέση έχω εδώ και, τουλάχιστον, 10 χρόνια».

«Άρα ψεύδεται συνειδητά» σημειώνει ο Γιάννης Ρουμπάτης για την «Απογευματινή» και προσθέτει: «Επιπλέον εμπλέκει σχετικά πρόσφατες επαγγελματικές μου ιδιότητες σε ένα σενάριο δημοσιογραφικής απάτης, με σκοπό την παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Καλώ την εφημερίδα να αποκαταστήσει άμεσα την αλήθεια άλλως θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες των αδίστακτων ψευδών της»

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου