Βίκτωρ Ρέστης: Ψευδείς και ανυπόστατες οι φημολογίες που με εμπλέκουν με χρηματοδότηση κομμάτωνΨευδείς και ανυπόστατες χαρακτηρίζει ο Βίκτωρ Ρέστης τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται με τη χρηματοδότηση κομμάτων.

Η ανακοίνωση του Βίκτωρα Ρέστη
«Ήρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα απολύτως αναληθή και δίχως πραγματικό υπόβαθρο τα οποία εμπλέκουν το πρόσωπό μου με δήθεν χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δραστηροποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον επί σειρά δεκαετιών και κατ’ επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και πολιτικά δρώμενα είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς.

Αξιώνω να παύσουν οι ψευδείς και ανυπόστατες φημολογίες σε βάρος μου και να μην παίζονται παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου προς εξυπηρέτηση πρόδηλων, κακόβουλων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων, άλλως θα προσφύγω άμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Αφορμή για την ανακοίνωση ήταν δημοσιεύματα που συσχέτιζαν τον επιχειρηματία με το κόμμα ΝΙΚΗ.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου