Το Politico θεωρεί αβέβαιη την επανεκλογή Μητσοτάκη με τους Έλληνες «δημοσκόπους» να προωθούν το αντίθετο…

Η τελευταία δημοσκόπηση που δείχνει …διεύρυνση της διαφοράς της ΝΔ προκαλεί νομίζουμε το εύλογο ερώτημα: ποιους ρωτάνε οι δημοσκόποι; Γιατί όποιος κυκλοφορεί στο δρόμο ανάμεσα στον κόσμο έχει να ακούσει έστω και ουδέτερη άποψη για την κυβέρνηση Μητσοτάκη εδώ και πάρα πολλούς μήνες! Εκτός αν οι Έλληνες δημοσκόποι έχουν εντοπίσει τη …μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία δεν έχουμε αντιληφθεί…Επειδή είναι σιωπηλή.

Πάντως μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι στο Μαξίμου θα πρέπει να είναι ανήσυχοι.

Το «Politico» γράφει πως η κυβερνώσα παράταξη της Ν.Δ. βαρύνεται με σειρά σκανδάλων και κρίσιμων ζητημάτων.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το διεθνές μέσο ενημέρωσης, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κλήθηκε να διαχειριστεί το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τον υψηλό πληθωρισμό, ο οποίος ιδίως στα τρόφιμα και στα είδη βασικής ανάγκης κινείται σταθερά σε διψήφιο ποσοστό. Επίσης, η Ν.Δ. εμπλέκεται – όπως υπενθυμίζει το «Politico» – και στο σκάνδαλο των υποκλοπών, που κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών και επέφερε σημαντικό πλήγμα σε θεσμούς του ελληνικού κράτους.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου