Αστατος ο καιρός την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες -Πιθανότητα ακόμη και για χαλαζόπτωσηΟ καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος, με μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες, στα περισσότερα τμήματα της επικράτειας, την Κυριακή (28/5).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια αλλά και σε τμήματα των δυτικών Σποράδων, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη από το μεσημέρι έως το απόγευμα της Κυριακής, θα πυκνώσουν οι νεφώσεις, και θα σημειώνονται μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες, ιδιαιτέρως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Πολύ λιγότερες πιθανότητες να βρέξει υπάρχει στις παραθαλάσσιες περιοχές. Και στις ηπειρωτικές περιοχές και στην Κρήτη αναμένονται βροχές, αλλά ακόμη και μπόρες. Παράλληλα υπάρχουν κάποιες μικρές πιθανότητες, για τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι εξασθενημένα με μικρή χρονική διάρκεια ενώ στα Επτάνησα δεν αναμένονται βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 27-29 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 24-28 στα βόρεια, στους 26-28 στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στους 24-26 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν παντού βοριάδες έως 4-5 μποφόρ στα Επτάνησα και έως 5-6 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου