Αρθρο Τσίπρα στην «Αυγή»: Νέο άνοιγμα σε Ανδρουλάκη – «Απλώνουμε το χέρι στη συνεργασία και στη συμπόρευση»«Το ΠΑΣΟΚ θα επιλέξει τον δρόμο της αλλαγής ή θα δεχτεί να εμπλακεί σε παιχνίδια εξουσίας καταστροφικά για τον τόπο και για το ίδιο;»

«Από τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα προκύψει κυβέρνηση», ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο παρέμβαση του στην ΑΥΓΗ της Κυριακής.

Όπως τονίζει «κυβέρνηση από τις εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελεί ευκαιρία για τη χώρα, που δεν πρέπει και δεν θα πάει χαμένη».

«Δεν υπάρχει ήττα Μητσοτάκη και αλλαγή χωρίς νίκη του ΣΥΡΙΖΑΝίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει σαφής εντολή για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας. Μετά τις εκλογές οι μικροκομματικές προεκλογικές υπερβολές λαμβάνουν τέλος, καθώς η ευθύνη παίρνει τη θέση τους» σημειώνει με νόημα.

«Απλώνουμε το χέρι στη συνεργασία και στη συμπόρευση. Το ΠΑΣΟΚ θα επιλέξει τον δρόμο της αλλαγής ή θα δεχτεί να εμπλακεί σε παιχνίδια εξουσίας καταστροφικά για τον τόπο και για το ίδιο; Το Συμβόλαιο Αλλαγής συμπυκνώνει την ελπίδα και τη μετατρέπει σε πολιτική πράξη, ενώ αποτελεί πρόταση για το κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα» υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας

.

«Και ξέρουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά χωρίς τρόικες και εξαναγκασμούς. Η διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών δεν μπορεί να προχωρήσει με την κυβέρνηση της ενοχής και της συγκάλυψης», τονίζει εμφατικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου