Απόρησαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -Έβαλε στο σάιτ της «επάγγελμα ληστής τραπεζών»Από τις φωνές και τις viral τοποθετήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής πλέον της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητά από τους πολίτες να «αλλάξουν τον κόσμο με αγάπη», σχηματίζοντας καρδιές με τα χέρια της, μετά το 2,89% που απέσπασε στις εκλογές του Μαΐου.

H κυρία Κωνσταντοπούλου ελπίζει να σπάσει το φράγμα του 3% στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, προκειμένου το κόμμα της να μπει στη Βουλή. Για το σκοπό αυτό φροντίζει να βρίσκεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία και όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.

αρακτηριστικό είναι ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει η ενότητα «Στηρίζω», εκεί όπου οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν τρόπους δράσης για να βοηθήσουν την «Πλεύση Ελευθερίας», είτε απλά να συστηθούν στο κόμμα.

Στην ενότητα «Θέλω να συστηθώ» η «Πλεύρη Ελευθερίας» ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και τις δεξιότητες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο κίνημα. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ανάμεσα σε επαγγέλματα όπως αυτό του φούρναρη, του τεχνικού και του εκπαιδευτικού, υπάρχει και η επιλογή του… ληστή τραπεζών.

Το θέμα έχει αρχίσει να διαδίδεται στα social media με αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή στην ιστοσελίδα του κινήματος και κάποιους να εκτιμούν ότι πρόκειται για λάθος.

«Είσαι ληστής τραπεζών και θες να βοηθήσεις την Πλεύση Ελευθερίας; μπες στο λινκ και γράψουν τώρα», γράφει με χιούμορ ένας χρήστης του Twitter.

«Ληστής τραπεζών;», διερωτάται ένας άλλος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου