Αποτελέσματα εκλογών-ΠΑΣΟΚ: Ποια ιστορικά στελέχη του μένουν εκτός ΒουλήςΕκτός Βουλής μένουν δύο από τα παλαιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία εκλέγονταν επί σειρά ετών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος ήταν υποψήφιος στη Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, δεν εξελέγη καθώς έλαβε 8.983 ψήφους. Στη συγκεκριμένη περιφέρεια την έδρα κέρδισε η Μιλένα Αποστολάκη με 10.628 ψήφους.

Επίσης ο Κώστας Σκανδαλίδης από τα παλιά στελέχη του κόμματος, που έβαλε υποψηφιότητα στην Α΄ Αθηνών πήρε 6.236 ψήφους έναντι του Παύλου Γερουλάνου που πήρε 7.986 ψήφους.

Την ίδια στιγμή και η Τόνια Αντωνίου που πήρε 7.791 σταυρούς με στη Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών χάνει την έδρα της καθώς προηγείται ο Παύλος Χρηστίδης με πάνω από 1.500 σταυρούς. Πρώτος στην εν λόγω περιφέρεια είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κρατήσει αυτή την έδρα, αλλά αυτή της Α’ Θεσσαλονίκης.

Αν ο Νίκος Ανδρουλάκης κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, τότε μένει εκτός ο Χάρης Καστανίδης

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου