Απίστευτο: Πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του γιατί άφησε τα γυαλιά ηλίου στο ταμπλό- Δείτε τι έγινεΜια συγκλονιστική φωτογραφία έχει γίνει viral καθώς δείχνει πώς ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στο ταμπλό ενός
αυτοκινήτου προκάλεσε πυρκαγιά.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και οι φωτό του λειτουργούν σαν προειδοποίηση για όποιον αφήνει απρόσεκτα τα γυαλιά του στο αυτοκίνητο, στραμμένα στον ήλιο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα αυτοκίνητο στο Νότιγχαμσαιρ όπου προκήθηκε πυρκαγιά από… τα γυαλιά.

Η προειδοποίηση της πυροσβεστικής για τα γυαλιά στον ήλιο
Η Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε στον τόπο της πυρκαγιάς και κατόπιν εξέδωσε προειδοποίηση προς τους οδηγούς να μην αφήουν αντικείμενα στο αυτοκίνητό που μπορούν να τραβήξουν τις ακτίνες του ήλιου.


Δήλωσαν: «Ο ήλιος είναι δυνατός, προσέξτε γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Νωρίτερα παρευρεθήκαμε σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από γυαλιά ηλίου που είχαν αφεθεί στο ταμπλό. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα αντικείμενα που αντανακλούν στον ήλιο, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως».

Οι σοκαρισμένοι οδηγοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησαν την υπηρεσία για την προειδοποίησή της, καθώς δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι τα γυαλιά αποτελούσαν τόσο μεγάλο κίνδυνο.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου