Αντώνης Μυλωνάκης: Ψεύτης και απατεώνας ο Βελόπουλος – Κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαόΟ Αντώνης Μυλωνάκης υποστήριξε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να βάλει στο ψηφοδέλτιο άτομα που είχαν κατέβει ως υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση, κάνοντας λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο την πολιτική εξόντωσή του και για στημένο δημοσίευμα, που υποκινήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Βελόπουλο.

«Όχι μόνο προδότης, από χθες έγινα και πολιτικό σκουπίδι, ψεύτης και διεφθαρμένος. Ποιοι; Αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό;», είπε αρχικά, και υποστήριξε πως το δημοσίευμα που τον έφερε να συνομιλεί με στελέχη της ΝΔ ενόψει εκλογών είχε μεθοδευτεί από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Ήθελε να κατεβάσει Χρυσαυγίτες στο ψηφοδέλτιο»

Στη συνέχεια ο Αντώνης Μυλωνάκης υποστήριξε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να βάλει στο ψηφοδέλτιο άτομα που είχαν κατέβει ως υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή.

«Τον Σεπτέμβριο ακούστηκε ότι θα έρθουν σαν υποψήφιοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν κατέβει με τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή. Λέω, δεν πιστεύω να κουβαληθούν εδώ πέρα Χρυσαυγίτες. Πολεμάω τον ναζισμό χρόνια. Μου είπε (σ.σ.: ο Κυριάκος Βελόπουλος) ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κατέβουν. Τώρα βλέπω τους κατεβάζει…».

« …δήθεν αγαπησιάρηδες με την πατρίδα»

Ο ίδιος είπε ότι σκοπεύει να ζητήσει διεξοδικό έλεγχο για την Ελληνική Λύση.

«Εγώ καραγκιόζης δεν είμαι, ούτε άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η καρέκλα. Θα κάνω αυτό που ήξερα και αγαπούσα, τι εκπομπές μου. Αυτό που με απασχολεί είναι για ποιον λόγο αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου, ενώ θα μπορούσε να μου πει ότι δεν με θέλει κοντά».

Ο ίδιος έκανε λόγο για προδοσία της εμπιστοσύνης και της φιλίας του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ φανερά συναισθηματικά φορτισμένος υπογράμμισε πως έχει αηδιάσει από αυτή τη συμπεριφορά.

«Να προσέξουν όλοι αυτούς τους δήθεν αγαπησιάρηδες με την πατρίδα. Αυτούς τους ανθρώπους που λένε θα κάνουν, δεν λυπούνται τίποτα. Είναι όλοι ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες, που θέλουν να μπουν στη Βουλή, να έχουν έναν κλειστό περίγυρο και να κάνουν τις δουλίτσες τους. Να μη πιστέψουν τίποτα από τον Κυριάκο Βελόπουλο», είπε ο κ.Μυλωνάκης, προσθέτονρας πως παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τον υποστήριξε και στάθηκε δίπλα του, δεν δίστασε να τον προδώσει.

«Αυτό με πείραξε, η προδοσία. Άρα λέει ψέματα σε όλα. Λυπάμαι ειλικρινά, αηδίασα», κατέληξε.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου