Ανοιχτός στο debate, αλλά όχι σε μονομαχία με Τσίπρα

Θετικός στην προοπτική ενός debate αλλά όχι αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτόν και τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που ξορκίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό εν μέσω απανωτών σκανδάλων που πλήττουν την κυβέρνησή του, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM της Θεσσαλονίκης.

«Όπως ξέρετε, υπάρχουν κανόνες που διέπουν τα debate που γίνονται στην προεκλογική περίοδο, συμμετέχουν προφανώς όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και βεβαίως κι εγώ είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να κάνουμε ένα debate, όπως το προβλέπει ο νόμος, για να μπορέσουν οι πολίτες να κατατοπιστούν πλήρως για τις θέσεις των κομμάτων» είπε ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα όμως θέλω να σας θυμίσω, επειδή επιμένει ο κ. Τσίπρας πολύ σε debate, ότι έχουμε κάνει παραπάνω από 80 συζητήσεις στη Βουλή. Η Βουλή, εξάλλου, είναι ο χώρος στον οποίο διασταυρώνουμε, θα έλεγα, τα επιχειρήματά μας και τα πολιτικά μας ξίφη. Δε νομίζω ότι οι πολίτες δε γνωρίζουν πια τις δικές μου θέσεις ή τις θέσεις του κ. Τσίπρα».

Στη συνέχεια ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε πως «οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν εύκολα» και «αρκετά αβίαστα».

«Αλλά επειδή η κρίση του ελληνικού λαού είναι αυτή η οποία τελικά καθορίζει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα, εμείς μέχρι τις εκλογές θα προβάλλουμε τα επιχειρήματά μας, θα μιλάμε γι΄ αυτά που έχουμε κάνει, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε», συμπλήρωσε.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου