Ανδρουλάκης: Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις κράτος δικαίου -Δεν στήνουμε κυβερνήσεις στο περιθώριο και στο παρασκήνιοΜιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής στα Τρίκαλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε τα «πραγματικά διλήμματα της κάλπης της 21ης Μαΐου», εξαπολύοντας επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι οι εγωισμοί του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη, που δεν μπορούν να αξιολογήσουν ότι, όσα έκαναν τα τελευταία 8,5 χρόνια, έχουν οδηγήσει την Ελλάδα να συνεχίζει το γαϊτανάκι των χαμένων ευκαιριών; Την τοξικότητα, τον διχασμό; Το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή οικοδομούμε ως Έθνος, ως λαός, ένα κράτος που εγγυάται το δημόσιο συμφέρον και την ασφάλεια ή συνεχίζουν οι εκάστοτε κυβερνώντες να έχουν το κράτος λάφυρο στα χέρια τους με μόνο στόχο το ρουσφέτι και την ενίσχυση της εξουσίας τους. Εμείς μπαίνουμε εμπόδιο σ’ αυτά που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου