Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνουμε σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμό Τσίπρα, «όχι» στην αλαζονεία του Κ. Μητσοτάκη«Επιχειρούν να μας εκβιάσουν με πλαστά διλήμματα, αλλά η λεηλασία τελείωσε» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στο Θησείο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, τέσσερις ημέρες πριν από τις κρίσιμες κάλπες της 21ης Μαΐου και υπό τους ήχους του κλασικού intro κομματιού των Chicago Bulls «Michael Jordan», ανέβηκε στο βήμα και τόνισε ότι «σήμερα η Αθήνα τους στέλνει καθαρό μήνυμα. Όσο μας χτυπούν τόσο δυναμώνουμε. Η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεψε πρωταγωνιστικά στο πολιτικό προσκήνιο. Είναι εδώ η παράταξη που ταυτίστηκε με τον ελληνικό λαό, ενσάρκωσε τα όνειρά του, ενέπνευσε τις νεότερες γενιές, έκανε βίωμα των Ελλήνων τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας τους, μάτωσε για να κρατήσει όρθια τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».


Ανδρουλάκης: Επιχειρούν να μας εκβιάσουν με πλαστά διλήμματα
«Επιχειρούν να μας εκβιάσουν με πλαστά διλήμματα, αλλά η λεηλασία τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ στέλνει σπίτι του τον κ. Μητσοτάκη, χωρίς όμως να επιστρέψουμε στο 2015 και στην καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Τώρα τελευταία υποδύεται τον εκσυγχρονιστή ο κ. Μητσοτάκης, νομίζει ότι έτσι θα πάρει ένα μέρος των δημοκρατικών πολιτών. Δεν ξεχνάμε ότι η ΝΔ το 2009 παρέδωσε μία χρεοκοπημένη Ελλάδα και αντί να ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ψηφίσατε μαζί με τον κ. Τσίπρα την έξοδο της χώρας από το ευρώ το 2010», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Μόνο ο κ. Βαρουφάκης τρομοκρατεί τους πολίτες με τις ”Δήμητρες”;. Ο κ. Τσακαλώτος δεν τρομοκρατεί με τα ”παράλληλα νομίσματα”;. Ο κ. Τσίπρας είναι χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου