Ανατροπή: Νίκη Μπελέρη στη Χειμάρρα -Βίντεο με πανηγυρισμούς από την ομογένειαΟλοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα και νικητής των δημοτικών εκλογών αναδείχθηκε ο Φρέντι Μπελέρης.

Ο Φρέντι Μπελέρης έδινε μάχη σώμα με σώμα από την πρώτη κάλπη μέχρι και την τελευταία, την 36η, κατάφερε ωστόσο να προηγηθεί του αντιπάλου του στο σύνολο, με 25 ψήφους, και αναδείχθηκε νέος δήμαρχος Χειμάρρας.

Στο άκουσμα της είδησης οι ομογενείς άρχισαν να ζητωκραυγάζουν. Είναι χαρακτηριστικά τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν έναν άνθρωπο από το εκλογικό κέντρο να βγαίνει και να ανακοινώνει τη νίκη Μπελέρη, με τους ομογενείς να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δείτε τους ομογενείς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Μπελέρη:


Και τα αλβανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Μπελέρης κέρδισε τις εκλογές στη Χειμάρρα, με τη διαφορά από τον αντίπαλό του, εκλεκτού της κυβέρνησης Ράμα, Γιόργκο Γκόρο, να είναι στις 25 ψήφους. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, με όλη την ένταση που υπήρχε δεν έλειψαν και τα επεισόδια.

Το θρίλερ με τον Φρέντι Μπελέρι στη Χειμάρρα
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπελέρης βρίσκεται προφυλακισμένος από την Παρασκευή. Ειδικότερα, έχει μεταφερθεί στις φυλακές Τιράνων μαζί με έναν ακόμη συνεργάτη του, ο οποίος μάλιστα είναι καρδιοπαθής, και νοσηλεύεται.

Συνελήφθη για δωροδοκία, την ώρα που πλήρωνε υπάλληλο της ταβέρνας που διατηρεί στην περιοχή, στο τέλος της βάρδιάς του. Ο δικηγόρος του μιλάει για πολιτική απόφαση, ενώ η σύλληψή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Και άλλοι ομογενείς εξελέγησαν δήμαρχοι στην Αλβανία
Επίσης, στις εκλογές στον Δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, Ρωμαίος Τσάκουλης, με 41% των ψήφων, έναντι 29% αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.

Στον Δήμο Δρόπολης νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου