Αλλάζει όψη η παραλιακή ζώνη στην παραλία Πατρών.

Σε πάρκο διαμορφώνει ο Δήμος Πατρέων την χαβούζα που υπήρχε στην παραλιακή ζώνη της Παραλίας Πατρών, αναβαθμίζοντας την περιοχή, που αλλάζει πλέον όψη. Τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ,ενώ πριν από λίγες ημέρες την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών, για τα δύο πάρκα ελιών .

Στην περιοχή του Κοιμητηρίου της Παραλίας θα γίνουν και εργασίες διαμόρφωσης πλατείας, παιδικής χαράς, χώρων πρασίνου, τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής, φωτισμού κι άλλων στοιχείων.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Πελετίδης τόνισε:

«Συνεχίζουμε. Όλη η παραλιακή ζώνη θα αλλάξει όψη. Ήδη δώσαμε δείγματα γραφής. Τώρα ήρθε η σειρά της Παραλίας και το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό και πιστεύουμε ότι θα το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος. Θα συνεχίσουμε και θα μεγαλώσουμε τις «αυλές» των σπιτιών μας. Και αυτή η «αυλή» προστίθεται στις ήδη μεγάλες «αυλές» που έχουμε για τα σπίτια μας. Τα παιδιά μας θα το απολαμβάνουν. Ο καθένας από μας θα ζει σε ένα χώρο που είναι αντάξιος της πόλης μας. Νομίζω ότι συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μας να χτίσουμε την πόλη μας όπως το επιθυμούμε, με τα φτωχικά μας μέσα, με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου