Αλβανία: Συνέλαβαν τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη -Καταγγέλλουν «ασφαλίτες του Ράμα»Οι αλβανικές Αρχές συνέλαβαν αργά το βράδυ της Πέμπτης τον υποψήφιο δήμαρχο της Χειμάρρας.

Όπως αναφέρει το himara.gr, ασφαλίτες του Έντι Ράμα συνέλαβαν τον Φρέντη Μπελέρη χωρίς λόγο, με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Χειμάρρας ανέβασε βίντεο στο Facebook στο οποίο φαίνεται να συνομιλεί στον κεντρικό δρόμο των Σπηλαίων με συνεργάτες του. Εκείνη τη στιγμή κάνουν την εμφάνισή τους ασφαλίτες, οι οποίοι τον αρπάζουν και αρχίζουν να τον σέρνουν. Στη συνέχεια τον συλλαμβάνουν μαζί με άλλους δύο συνεργάτες του και τους βάζουν σε κλούβα.


Μπελέρης συνελήφθη με την κατηγορία της «αγοραπωλησίας ψήφων»
Ο Μπελέρης οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου της αστυνομίας στην Αυλώνα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας συνελήφθη με την κατηγορία της «αγοραπωλησίας ψήφων».

Ο Ράμα ενδέχεται να εκνευρίστηκε καθώς νωρίτερα το μειονοτικό κόμμα ΚΕΑΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του για την πόλωση του κλίματος στη περιοχή.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου