Αλέξης Τσίπρας / Όλοι στην κάλπη την Κυριακή – Από Δευτέρα το Μαξίμου θα ανήκει στη ΔημοκρατίαΣφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε από την Ηγουμενίτσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Στις 19.30 ομιλία στα Γιάννινα, στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας

Παράσταση νίκης και στη Θεσπρωτία για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε η μεγάλη συγκέντρωση των πολιτών στην Ηγουμενίτσα, όπου μίλησε σήμερα Δευτέρα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.


«Στις 21 του Μάη δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Υπάρχει ψήφος για τη ζωή μας. Υπάρχει ψήφος για την αλλαγή, που θα δώσει την επόμενη ημέρα προοδευτική κυβέρνηση και είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε ότι «από Δευτέρα το Μέγαρο Μαξίμου θα ανήκει στη Δημοκρατία, όχι στο παρακράτος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους πολίτες της Θεσπρωτίας πρώτη ευκαιρία και όχι δεύτερη, προκειμένου να κυβερνήσει με το πρόγραμμά του και όχι τους καταναγκασμούς της τρόικας. «Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία, αλλά πρώτη ευκαιρία. Να κυβερνήσουμε με τα θέλω μας και όχι με τα πρέπει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τους αφήσαμε γεμάτα τα ταμεία για να τρώει από τα έτοιμα ο κ. Μητσοτάκης. Αυτός είχε την ευχέρεια να δαπανήσει 60 δισ. Αν είχαμε εμείς αυτή την ευχέρεια, θα ήταν έτσι τα σχολεία, τα νοσοκομεία;»

Όπως είπε, το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ανοιχτό, γιατί εξαρτάται από το πόσοι και ποιοι θα πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν. «Αν πάνε οι νέοι, όσοι θέλουν να τιμωρήσουν τον κ. Μητσοτάκη, δεν θα του φτάσουν οι μέρες να πακετάρει. Πρέπει ήδη να ξεκινήσει» τόνισε.

«Το 2019 έλεγαν ότι θα στηρίξουν τη μεσαία τάξη και τώρα η μεσαία τάξη ζει με κουπόνια. Κουπόνια παντού. Έχει γίνει η ζωή μας ένα pass για κάθε χρήση. Ήρθε η ώρα να δώσουμε και εμείς ένα pass στον κ. Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα σπίτι σου να pass», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πιστεύω ότι αυτές τις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να είναι πολύ απασχολημένος. Κάνει τα τελευταία του ταξίδια στην Ελλάδα με το κρατικό αεροπλάνο διότι από την άλλη Δευτέρα δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιεί. Και έχει και πολύ δουλειά στο Μαξίμου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μαζέψει πειστήρια εγκλήματος, να ξηλώσει τα καλώδια του Predator που παρακολουθούσε το μισό πολιτικό σύστημα;» σημείωσε με νόημα. Όπως είπε,«το μισό πολιτικό σύστημα, υπουργοί, πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές κομμάτων, αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων, οικονομικοί παράγοντες. Όλα αυτά τα δεδομένα των παρακολουθήσεων -χιλιάδες GB- πού βρίσκονται; Πού τα έχει πάει ο κ. Μητσοτάκης; Θέλει να εκβιάζει με αυτά το πολιτικό σύστημα τα επόμενα 20 χρόνια;».

«Από Δευτέρα όμως το Μέγαρο Μαξίμου θα ανήκει στη Δημοκρατία όχι στο παρακράτος» διακήρυξε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι οι εκλογές της 21ης Μάη είναι μια ισχυρή απόφαση για το αν στον τόπο μας θα έρθει Δικαιοσύνη και στο θέμα υποκλοπών, αλλά και για το άλλο μεγάλο έγκλημα και κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν, τα Τέμπη. Απευθυνόμενος δε στον Ν. Ανδρουλάκη, σημείωσε ότι «δεν μπορεί κάποιοι να λένε οι υπαίτιοι στην φυλακή, αλλά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη ΝΔ».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου