Αλέξης Τσίπρας / Το ρουσφέτι που του ζήτησαν τα παιδιά του (Βίντεο)Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε στην Δανάη Μπάρκα πως τον προσέγγισαν τα παιδιά του για να ζητήσουν ρουσφέτι

Οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ μοιράστηκε το ρουσφέτι που του ζήτησαν τα παιδιά του, παραχωρώντας συνέντευξη στο MEGA και τη Δανάη Μπάρκα.

«Σας έχουν ζητήσει τα παιδιά σας κάτι αστείο σε ρουσφέτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι τα παιδιά του του είχαν ζητήσει να μην πηγαίνουν στο σχολείο στις 7 το πρωί.

«Ήθελαν να ξεκινάει το σχολείο στις 10, είχαν οργανώσει παρεάκι για να το ζητήσουν όλοι μαζί», αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είχαν αγαπήσει το να αφήνουν την τσάντα στο σχολείο που είχε εφαρμοστεί από τον Κώστα Γαβρόγλου.


Σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αναφέρθηκε στο τίμημα της δημοσιότητας σε σχέση με τα παιδιά.

«Δουλέψαμε πολύ με τα παιδιά. Με την έννοια ότι δεν είναι μόνο η απουσία από το σπίτι γιατί μπορείς να απουσιάζεις από το σπίτι, ότι δουλειά κι αν κάνεις. Δεν είναι μόνο η δημοσιότητα. Είναι το βάρος της αγάπης και του μίσους».

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είμαι ένα πρόσωπο που η αγάπη του κόσμου με βαραίνει και είναι μεγάλη ευθύνη αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι με κατηγορούν».

«Αυτή είναι η δουλειά του πολιτικού στην πρώτη γραμμή. Αυτό για ένα παιδί δεν είναι εύκολα κατανοητό. Όταν πας το παιδί στις κούνιες, είσαι ο μπαμπάς του, δεν είσαι πρωθυπουργός. Αυτό θέλει δουλειά. Νομίζω σε ένα βαθμό το έχουμε καταφέρει» είπε στη Δανάη Μπάρκα, ο Αλέξης Τσίπρας.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου