Αλέξης Τσίπρας / Το θερμό χειροκρότημα των μελών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (βίντεο)Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι – Συγκινημένος φάνηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από την υποδοχή που του επιφύλαξαν

Με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τον Αλέξη Τσίπρα. 

Την ώρα που μπήκε στην αίθουσα όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να τον χειροκροτούν δείχνοντας τόσο ότι στους κόλπους της Κουμουνδούρου υπάρχει κλίμα ενότητας, όσο και ότι στηρίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κρίσιμη αυτή στιγμή.


Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας φάνηκε συγκινημένος από την αντίδραση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη (25/5) για την αποτίμηση των αποτελεσμάτων της 21ης Μαϊου ενόψει και της δεύτερης εκλογικής μάχης της 25ης Ιουνίου. 

Αυγή Newsroom

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου