Τσίπρας: «Το βράδυ των εκλογών ή θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ ή ο δημοκρατικός λαός»Ξεκίνησε η περιοδεία στην Άρτα – Στις 18:30 θα επισκεφθεί την πόλη της Πρέβεζας

Υπό τις ιαχές «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» του πλήθους πολιτών που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην πόλη της Άρτας, πρώτο σταθμό της σημερινής του περιοδείας.

«Να με συγχωρέσετε που καθυστέρησα, αλλά δεν ταξιδεύω με το κρατικό αεροπλάνο, ξοδεύοντας τα λεφτά των φορολογούμενων» σημείωσε ξεκινώντας την ομιλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Άλλοι είναι πρίγκηπες και πιστεύουν ότι το κράτος είναι ιδιοκτησία τους. Εγώ κατάγομαι από ένα ταπεινό ορεινό χωριό στα Τζουμέρκα. Μπορεί να μην είμαι από τζάκι, αλλά είχαμε τζάκι στο πατρικό μου» είπε με νόημα.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου