Αλέξης Τσίπρας / Στο Μικρολίμανο το «τραπέζι» της παραμονής των εκλογών στους ρεπόρτερΣτο Μικρολίμανο για το καθιερωμένο προεκλογικό «τραπέζι» στους δημοσιογράφους ο Αλέξης Τσίπρας

Αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εστιατόριο στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο, στην καθιερωμένη συνάντηση την παραμονή των εκλογών.

Σε χαλαρή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.


Έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του.


ο κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο, καθώς το ηθικό των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ιδιαίτερα τονωμένο μετά τις μεγάλες συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών, ενώ αυτό που τόνισε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας είναι η σημασία της μαζικής συμμετοχής του κόσμου στις εκλογές. 

Το μήνυμα που απέστειλε στους δημοσιογράφους ανέφερε:  «Όσο τρέξαμε… τρέξατε. Και το εκτιμούμε. Φτάνουμε ομως στο finish και πρέπει να το γιορτάσουμε. Γιατί και η διαδρομή, έχει την ίδια αξία με τον προορισμό.

Αύριο λοιπόν, Σάββατο 20 Μαΐου, στις 13:00 σε περιμένουμε στο Mira Restaurant στη Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 70, στο Μικρολίμανο.

Να τσιμπήσουμε μεζεδάκια, να τσουγκρίσουμε στην υγειά μας, να ευχηθούμε “με την Νίκη” στον Σύριζα-ΠΣ, να απολαύσουμε την θέα της θάλασσας και να μιλήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σ ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

Δείτε φωτογραφίες
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου