Αλέξης Τσίπρας / Ο Μητσοτάκης κινδυνολογεί γιατί βλέπει το τέλος του να πλησιάζειΟ Μητσοτάκης είναι σε πανικό και λέει ξεδιάντροπα ψέματα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Θέρμη υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα από τους πολίτες στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, παρά τη βροχή που έπεφτε από το πρωί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην παραλία της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Όπως είπε κατά τον χαιρετισμό του ο Αλ. Τσίπρας, «παρά τη βροχή σήμερα, η 21η Μάη θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα, γιατί οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο».


«Ο κ. Μητσοτάκης εξαπάτησε τους πολίτες» τόνισε στη συνέχεια συμπληρώνοντας ότι «έχουμε χορτάσει το ψέμα τις υποσχέσεις και την αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης. Για αυτό και λέμε ως εδώ, ήρθε η ώρα για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή για να φέρουμε ξανά στον τόπο τη δικαιοσύνη».

Παράλληλα εκτίμησε ότι «ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό, κινδυνολογεί, γιατί βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος του. Έφτασε στο σημείο να πει το ξεδιάντροπο ψέμα ότι τα μνημόνια τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ. Και ένα μικρό παιδί γνωρίζει ότι το κόμμα του χρεοκόπησε τον τόπο δύο φορές και αυτή που τον έβγαλε από τα μνημόνια ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Το χειρότερο για τη χώρα δεν είναι η εξαπάτηση και η απαξίωση, είναι ότι την έχει βυθίσει σε ένα καθεστώς βαθιάς διαφθοράς και αναξιοκρατίας, δήλωσε στη συνέχεια, τονίζοντας ότι «έχουν πάει την Ελλάδα χιλιόμετρα μακριά από το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν είναι μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη».

«Εμείς θα έρθουμε για να φέρουμε πίσω τη δικαιοσύνη και για να φέρουμε κανόνες για να σταματήσουμε τη ρεμουλα. Θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με εντιμότητα και με γνώμονα το συμφέρον των πολλών», δήλωσε.

Παράλληλα τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι σε πανικό και λέει ξεδιάντροπα ψέματα, λέει και κατηγορίες που δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Χαρακτήρισε τερατογένεση την περίπτωση της προοδευτικής κυβέρνησης. Τερατογένεση είναι η δική του κυβέρνηση των παρακολουθήσεων και της διαφθοράς».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου