Αλέξης Τσίπρας / Οι γονείς των 3 κοριτσιών διερωτήθηκαν γιατί η λέξη «Τέμπη» είναι απαγορευμένη στα ΜΜΕ«Είχα μία ιδιαίτερη συνάντηση με τρεις τραγικούς ανθρώπους, γονείς τριών κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη. Μου ζήτησαν ένα πράγμα: να μην ξεχάσουμε»

Στη συνάντηση που είχε στα Τρίκαλα με τους γονείς των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, της ΑναστασίαςΘώμης και Χρύσας Πλακιά, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Βόλο.


«Είχα μία ιδιαίτερη συνάντηση με τρεις τραγικούς ανθρώπους, γονείς τριών κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη. Μου ζήτησαν ένα πράγμα: να μην ξεχάσουμε. Και διερωτήθηκαν γιατί ένα μήνα τώρα η λέξη «Τέμπη» είναι απαγορευμένη σε όλα τα ΜΜΕ; Γιατί δεν προβάλλουν τις κινητοποιήσεις τους; Γιατί κανείς δεν λέει ότι αύριο στις 12:00 θα βρίσκονται στις Σέρρες, κάτω από τα γραφεία του υπουργού των Τεμπών για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος;» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στον πόνο τους, αλλά και στην προσπάθειά τους να βρουν δικαίωση για τον άδικο χαμό των παιδιών τους, προκειμένου να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα. Και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε οι ένοχοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου